Längesen

Det har visst varit långt mellan inläggen här senaste året. Har varit inne och tänk skriva flera gånger men sen känt att äsch vem läser ens? Men jag saknar att skriva och att själv kunna gå tillbaka och läsa så tänker att jag helt enkelt bara ska skriva för min egen skull oavsett om någon läser eller inte. Så får det bli!

(null)

(null)

Hur fort går inte detta året? Hur mycket jag än försöker njuta och vara i nuet så går tiden så himlans fort ändå. Sam fyller snart ett år och det är ju bara helt galet. Ett helt år. Vad hände med min lille bebis? Känns som det var alldeles nyss han kom samtidigt som det känns som det gått en evighet! 

(null)

Min bästa tid på året börjar dock prick nu. Barnen är sååå peppade på halloween men jag mest vill ha det överstökat så jag får börja julmyset. Babybubblan gick ju före allt förra året så jag har en hel del julmys att ta igen! 
Men innan hyacinter, äppelglögg och stjärnor i fönsterna så går vi loss på pumpor, spindelnät och halloweenfirande. Ska nog gå ner i källaren och leta reda på halloween-lådan på direkten!

(null)

(null)
(null)
Förra årets små halloween-firare <3
0 kommentarer