9 års kök

 
Satt och scrollade bland gamla bilder och insåg att vårt kök förändrats en hel del sedan vi flyttade hit för nio år sedan. Följ med på en liten kökstripp längs memory lane! Med start i början av 2013. 

Vita luckor, svarta handtag och svart bänkskiva valde vi när vi gjorde om köket innan vi flyttade in.
(null)     

Spola fram några år så valde vi att ta bort köksö/bardelen som gick ut bredvid spisen och så bytte vi till en bänkskiva i trä som vi vitbetsade och hårdvaxoljade. 

(null)     

Nästa förändring var att vi bytte handtag och satte upp hyllor och en gammal knopplist vi hittade på vinden.  

(null)     

Sen kom pandemin och jag målade hela köket i den finaste grågröna färgen jag vet. Trivdes så bra med den färgen. Tog även mer hyllorna och flyttade knopplisten. 

(null)     

Men sen valde vi att ta fram det gamla trägolvet på nästan hela nedervåningen och då kändes den gröna färgen så himla kall och det var inte alls den känslan jag ville ha. 

(null)

  
Så då målade jag om hela köket igen. Denna gången i en varm ljus beige nyans som nästan skiftar åt gult när kvällssolen ligger på.      

(null)

Sen strax innan jul så hade vi två tapetrullar över efter att ha tapetserat vardagsrummet som på vinst eller förlust fick åka upp i köket. Passade så fint till det beiga tycker jag.  Bytte även plats på hylla och knopplist ännu en gång. 

(null)         

Sen i våras så gjorde vi om lite i köket igen. Flyttade kyl/frys och skåp för att få plats med  matplats i köket. Passade även på att flytta diskmaskinen och bygga in ännu en hylla. 

(null)         

Och här är vi nu. I mina drömmars kök!

(null)     

(null)         0 kommentarer