Senaste tiden

Hej kompisar!
 
Jisses vad veckorna rullar på. September har känts ungefär en vecka lång och jag och lillebror i magen kliver in i vecka 33 här om någon dag. Det börjar alltså verkligen bli dags att se över vad som behöver fixas innan han kommer. Ett skötbord och bärsjal är nog det som står högst upp på fixa-listan just nu. 
 
Fixa-listan här hemma plöjer V igenom som om han inte har något stopp.
 
 
Förra helgen sade vi hej då till vitrinöverskåpen i köket och hej till platsbyggda fantastiska hyllor som V byggde. Vi målade in dem i samma kulör som resten av köket och ja, jag är kär!
Har velat byta skåpen mot hyllor sedan jag såg Anna Kubels kök i Plaza nångång 2019. Så det var ett efterlängtat projekt som vi äntligen rodde i hamn. Så så så nöjd! 
 
Äntligen känns köket sådär varmt, mjukt och fint. 
 
 
Igår tog jag en lunchpromenad i skogen och har ätit kantarellmackor nu i dagarna två. Jisses så gott alltså. Stekta i massa smör och salt tills de blir sådär knapriga. Ungefär det godaste vi har just nu!
 
Och så härligt att få andas lite skogsluft i sin ensamhet mitt på dagen. Energiladd minst sagt. 
 
 
Idag åkte jag och kulan till Eksjö för Aurora-samtal inför förlossningen. Är på riktigt livrädd för ungefär allt som har med förlossningen att göra. Men känner mig aningens lugnare nu. Just min rädsla kan de inte göra så mycket åt tyvärr men jag kommer få en tid för igångsättning även denna gången precis som vi fick med Juno.
 
Så får vi väl se om det blir lika sjukt intensivt även denna gången. Man kan ju inte planera för man vet ju aldrig när det drar igång men vi håller tummarna att det inte sätter igång innan planerat datum. 
  
 
På torsdag åker jag och två tjejkompisar till Gotland över helgen. Så orimligt pepp på detta. Vi var där i våras och förra sensommarhösten också och jisses vilket njut det är.
I våras var jag dock nygravid i vecka 11ish och mådde så fruktansvärt illa och hade migränhuvudvärk nästan hela helgen. Så det blir definitivt en revansch i njut denna gången.
 
Hoppas din vecka blir fin!
 
0 kommentarer