Se upp världen!

 
Ja, där har ni en av anledningarna till att jag varit lite frånvarande på sociala medier denna våren. Att något så litet kan få en att må så vansinnigt illa och bli så trött är lika ofattbart såhär femte gången.
Och vi får väl ta det från början tänker jag.
 
Det började väl egentligen redan i höstas då  jag blev gravid trots att jag åt minipiller. Vi valde då av många olika anledningar att avbryta graviditeten och det var allt annat än ett lätt beslut men det var rätt beslut för oss där och då.
 
Men så i våras så hände det igen. Min farmor hade gått bort några veckor tidigare och jag var stressad, sov dåligt och drömde mycket. I slutet av mars vaknade jag (tror jag) mitt i natten och bara visste att jag var gravid. Som den självklaraste saken i världen. Trots att det inte borde kunnat ske och att jag inte ens haft en tanke på att jag skulle kunna vara det. Så var det som att jag bara visste.
Lite osäker på om jag bara drömt tog jag ett test samma dag men det var ingen tvekan.
 
Jag insåg ganska snabbt att det innebar att i ungefär samma stund som min farmor somnade in så började ett nytt litet liv växa i min mage <3
Och vi stod ännu en gång både chockade och lite panikslagna. 
 
 Dagarna gick i slow motion men till slut insåg vi att det inte fanns något annat alternativ än att behålla. Det kändes på något vis som att det var meningen när jag ännu en gång blev gravid fast jag inte borde kunnat bli det.
 
Så här är vi nu. Ganska många veckor senare och fortfarande lite panikslagna till och från. Det känns väldigt läskigt och samtidigt helt fantastiskt att vi ska få vara med om detta igen. Ett till barn liksom. 
 
 
Så - se upp världen, snart blir det fler av oss!
<3
2 kommentarer