Rutinultraljud

Vabb varvat med jobb såhär sista veckan innan semestern. Juno är hostig och snorig men pigg i övrigt. Tråkigt att hon missar sista veckan på sin avdelning men så blir det ju ibland. Efter sommaren tar hon över Charlies plats på stora avdelningen när han börjar skolan. 
 
Men på tal på något helt annat.
 
 
 
Imorgon ska jag på rutinultraljud och få se det där lilla hjärtat igen och jag är riktigt riktigt nervös. Ni vet sådär så man inte kan tänka på något annat och nästan mår lite illa. Brukar inte vara den som oroar mig men det har inte varit någon hejd på oroandet denna gången.

Känns väldigt tråkigt att V inte får följa med på detta ultraljudet heller pga restriktionerna men det är ju vad det är. Så ni kan väl hålla tummarna att allt ser bra ut där inne och att det kanske blir några bra bilder han får se istället. 
 
Gjorde kub i maj och då såg allt fint ut men vi fick en förhöjd sannolikhet för trisomi 21 och 18. Vi valde att gå vidare med Nipt och fick efter många oroliga och långsamma dagar till slut svar att allt såg normalt ut. En väldig lättnad.
  
Det är ju förmodligen också därför jag är så nervös denna gången. För där i maj så var jag också så nervös inför ultraljudet och fick gå därifrån med en ny oro. Så nu hoppas jag så innerligt att jag ska kunna släppa lite av de där oroliga tankarna och få gå därifrån och känna mig lite lycklig och förväntansfull istället.
 
Håll tummarna <3
 
0 kommentarer