Vecka 24

Hej lördag!
 
Här startade vi dagen med sovmorgon efter sen kväll med bästisarna igår. Så skönt! Sen åkte jag och en vän iväg på liten loppisrunda. Jag hade span på ett litet bord som fick följa med hem men utöver det så hade vi inte särskilt mycket loppislycka alls idag. Nytt försök imorgon!
 
Pappan i huset ska förhoppningsvis börja tapetsera Junos rum nu i helgen. Oj oj oj så pass pepp på detta alltså. Kan inte ens föreställa mig hur fint det kommer bli. För några veckor sedan öppnade han upp väggen lite och tog fram dessa vackra bjälkar. Allt för att maxa ytan på rummet och hur fint blev det inte? Älskar detaljer som visar att det faktiskt är ett gammalt hus!
 
 
Kommer bli perfekt till våra två minstingar. Eller ja, om lillebror ska sova hos oss lika länge som Juno har gjort så lär det ju dröja några år innan han sover i det rummet :)
 
Och på tal om lillebror så sa det bara tjoff och så visade appen i min telefon vecka 24. Och jag som fortfarande inte riktigt förstått att det faktiskt är på riktigt. Blir förvånad varje gång jag tittar ner och ser den där lilla kulan.
 
 
Växer så det knakar minst sagt! 
 
Illamåendet är borta sedan några veckor och jag njuter av det varje dag för man vet ju aldrig när det kommer tillbaka. Så förutom lite känningar i ryggen/foglossning så mår jag väldigt bra. 
Lite orolig hur det ska bli med ryggen när jag börjar jobba och ska sitta still om dagarna. Får oftast som ondast när jag suttit still. Men det är ju inte så himla många veckor det handlar om egentligen så det ska nog gå bra.
 
 
Nu ska jag sätta en pizzadeg på jäsning och sedan lägga mig i soffan en liten stund. 
 
 
 
0 kommentarer