Vab-måndag

Godmorgon kompisar!
 
Måndag igen och jag startar veckan med vab. Charlie är snorig så han och Juno är hemma från föris. Än så länge är han pigg iallafall så jag håller tummarna att det håller i sig. 
 
 
 Mysigt ändå att få några extra dagar tillsammans (fråga mig igen om ett par dagar haha). Jag ska vara med på ett par jobbmöten men annat kan vänta.
Så jag ska istället passa på att baka lite bröd, pyssla med barnen och beställa hem gardintyg. Kanske passar på att rensa badrumsskåpet när barnen ändå är där uppe och leker. Det brukar ju räcka med att vara i närheten för att de ska tycka att man är med <3
 
 
Hej huset!
Åtta år sedan vi blev lyckliga ägare till vårt hus. Då såg det inte alls ut som det ser ut nu men vi älskade det ändå från första stund. Vi renoverade som tokar drygt 2,5 månad innan vi flyttade in i April 2013.
Vi har varit på många husvisningar under dessa åren och trott att vi ska hitta något bättre och större. Men inget har varit bra nog och bara tanken på att någon annan skulle bo här, i vårt hus, ger mig en klump i magen. Vår lilla plats på jorden liksom. Som jag älskar! 
 
Nähe, nu ska jag googla gardintyg. Hade tänkt mig ett rutigt i vitt och beige men det verkar omöjligt att hitta något som ser ut som jag tänkt. Så det lutar åt linne i helbeige istället. Men vi får väl se!
Ha en fin start på veckan!
0 kommentarer