Torkad krans

 
Har suktat efter en krans i torkad lin efter att ha sett de florera lite varstans på Instagram men har inte hitta någon att köpa här i närheten. Men så idag så fick jag en ide om att göra en egen krans av alla torkade buketter som stått lite varstans här hemma istället. Borde ju kunna bli fint eller hur!
 
Så jag samlade ihop alla vaser med torkade växter jag kunde hitta och gav det ett försök. Hur svårt kunde det vara liksom?
 
 
Började med att göra massor av små buketter som jag tejpade ihop med blomstertejp. Det var pilligt och tog sin lilla tid men så värt det nu i efterhand. När jag hade gjort klart alla buketter lindande jag fast dem lite omlott en och en på kransstommen med tunn ståltråd. 
 
 
Band sedan upp den med en remsa linnetyg jag hade på kransarna i julas och nu blir jag alldeles lycklig varje gång jag ser det.
 
 
Visst blev den fin? Var ganska beredd på att det skulle skita sig och att allt skulle åka i soporna men är väldigt glad att jag testade. Lite sugen på att göra en till fast lite större och tunnare att hänga på väggen i sovrummet. Men då måste jag skaffa lite nya torkade buketter för jag tog slut på vartenda strå jag hade.
 
Nu ska vi ta tag i kvällsruljansen och sen får det nog bli en stor skål popcorn i soffan.
<3
 
 
0 kommentarer