Onsdagshälsning

Hej,
 
Drömmen om slagbordet gick i kras när det inte alls var så fint i verkligheten som det såg ut på bilderna. Dåligt målat i alldeles för många lager. Så det kändes inte värt så mycket de ville ha för det med tanke på hur mycket jobb som hade krävts för att få det i okej skick. Så jakten fortsätter.
 
Tur vi trivs bra med mitt sommarloppisfynd tills drömbordet uppenbarar sig.
 
Ett tag sedan jag kikade in här så vi kör väl en liten onsdagslista!
 
 
JAG
Jag mår bra, på riktigt väldigt bra. Minns väldigt väl känslan för ganska prick ett år sedan just nu och jag är väldigt tacksam över att inte må så idag.
 
FAMILJEN
V jobbar äntligen på hemmaplan igen efter ett par veckor i Stockholm. Så tacksam för att vara två föräldrar i vardagen igen. Brukar inte tycka det är särskilt tungt eller jobbigt att rodda vardagen själv men när det kommer 3dm snö och bilen inte går att köra upp för backen då visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta.
Men vi löste ju det fint, barnen och jag. Men vi njuter helt klart lite extra av att ha pappan i huset hemma denna veckan! 
 
 
DRÖMMER OM
Ljusa morgnar, ljumma vindar och pionbuketter på soffbordet. Snart snart snart är vi där. Njuter såklart av dessa fantastiska vinterdagar vi har nu men njuter samtidigt av tanken på att allt det där ligger där framför oss. Bästa känslan ändå. 
Har beställt hem massa fröer och dahliaknölar och ser fram emot att planera upp trädgården. Men mer om det i ett eget inlägg tänker jag.
 
PÅ MIN ÖNSKELISTA
En te-kanna i gjutgärn. Hur fin? Har en glas från Ikea men den håller ju inte värmen ett endaste dugg så denna står högst upp på min önskelista för tillfället. Går ju åt en hel del koppar te här hemma om dagarna. 
 
SER FRAM EMOT
Leveransen av nya lampan jag beställde förra veckan. Hoppas så den lever upp till förväntningarna. För ni anar inte hur höga förväntningar man kan ha på en lampa. Tänker att den kommer göra stämningen i hela matrummet ungefär. Får återkomma med om det blir så som jag tänkt.
 
Nähe nu är visst dagens första maskin tvätt färdig så bäst att ta tag i det.
Ha en fin dag! 
<3
 
1 kommentar
Hanna Karlsson

Tråkigt att bordet inte motsvarade förväntningarna. Jag är nog den enda som inte börjat drömma om våren. Jag är så nöjd med att det är riktig vinter på vad som känns som första gången på flera år. Snö, minusgrader och sol liksom. Bättre kan det inte bli. Däremot håller jag med om att det är underbart att tänka på att våren fortfarande är framför oss.

Svar: Jag är mest glad över vintern för barnens skull, jag är inte lite förtjust i kylan :). Ser nog mest fram emot att ljuset ska komma tillbaka och det gör det ju sakta men säkert!
Sandra Grankvist