99 dagar kvar

En milstolpe i bebisbakning är ju ändå när man kommer fram till 99 dagar kvar. Och där är vi idag, lillebror och jag! Firade detta med att beställa vagn igårkväll. FIck ett bra erbjudande så det gick liksom inte att vänta längre. Så så så spänd på leveransen. Man älskar ju en ny barnvagn! Har haft Bugaboo Donkey till både Bonnie, Charlie och Juno så ser väldigt mycket fram emot att slippa syskonvagn denna gången!
 
 
Växer så det knakar gör det också. Livlig baby som stundtals sparkar och sprattlar så jag blir alldeles illamående. Var hos barnmorskan igår och fick lyssna på lilla hjärtat. Lika overkligt varje gång. 
 
Men annars då? Första veckan efter semestern och det var en väldigt taggad Charlie som gick sin allra första dag på fritids i skolan igår och Juno var nog lika pepp hon som äntligen fick börja med de stora barnen på föris. Idag är första skoldagen och jag kan bara inte ta in att vi har tre skolbarn nu!
Själv så har jag njutit av två arbetsdagar helt i min ensamhet. Har druckig för många koppar te och fått så himla mycket gjort. Härlig start på veckan!
 
Inte lika härlig start idag dock när jag började dagen med att tappa min favoritmugg i golvet. Så himla ledsen över detta. Och inte verkar den gå att få tag i någonstans längre heller. Så himmelens klantigt alltså.
 
Nu kvällsruljans innan soffan kallar. Vi började kolla på Mare of Easttown igår och jag är så peppad på nästa avsnitt. Så bäst att sätta igång!
 
0 kommentarer