Sensommarönskelistan

Godmorgon onsdag! 
 
Vab-vecka här hemma. Två krassliga systrar som myser i kapp i soffan. Jag jobbade i princip en hel arbetsdag igår trots vab så idag tänker jag unna mig att faktiskt vabba. Mysa med tjejerna och så lovade jag killarna att baka bröd till mellis efter skolan. Mums!
 
Regnig morgon här idag men sensommar ändå. Liksom det bästa av sommaren och hösten på en och samma gång. Så härligt med soliga varma dagar men ändå den där höga friska höstluften. Ljust på morgonen när man promenerar till skola och föris men ändå lite mörkt på kvällen när barnen somnat. Min absolut bästa väderårstid tror jag bestämt.
 
Och så älskar man ju att drömma, planera och boa in sig inomhus inför hösten. Jag drömmer om nya fluffiga tofflor, en gosig matta till tv-rummet, lampor och en flätad läderrem till min nya kamera. Man är ju ändå värd både det ena och det andra när man går igenom en graviditet eller hur?!
 
 
 
 
Innetofflor Matta Bordslampa Owl från Fritz Hansen Fönsterlampor Kamerarem från Katrin Bååth Tekopp med fat Swedish Grace från Rörstrand
 
Ha en fin onsdag! 
0 kommentarer