Lugnet

Godmorgon ledig onsdag! 
 
 
Älskade lediga onsdagar som jag njutit av nu i nästan ett år. 
Förra året gick jag nämligen in i höstterminen med en klump i magen. Planen var att jag skulle börja jobba heltid efter en vår på 75%. Men jag kände ganska snabbt att det inte alls var vad jag ville. Tog istället beslutet att jobba 80% men att då vara ledig en dag i veckan istället för att korta ner alla dagarna som jag gjort tidigare under våren. Bästa beslutet jag tagit tror jag.
Att en ledig dag kan ge så mycket. Det ger de stora barnen en dag utan lång eftermiddag på fritids. Det ger de Charlie och Juno en ledig dag att mysa i pyjamas halva förmiddagen. Och det ger mig en känsla av lugn, att jag räcker till och en chans att hinna fånga upp hemmet mitt i veckan. Win win win!
 
Så idag njuter jag kvar vid frukostbordet en stund. En av mina bästa stunder tror jag. När barnen ätit, frukosten är undanplockad och jag fyller på min kopp te. Några njutbara minuter i lugnet.
 
 
Idag ska vi handla lite och bädda rent i sängarna. Men först bläddra lite i readly-appen och dricka te. Passar på medan barnen är nöjda framför tvn en liten stund :)
 
Ha en fin onsdag!
 
 
 
 
1 kommentar
petra

Låter som en härlig onsdag:) så fin brickan är med ljusen,kram

Svar: Väldigt härlig onsdag faktiskt <3 Tack det är en gammal favorit från h&m home! Kram!
Sandra Grankvist