10 veckor till julafton

Trött torsdagskväll här hemma idag. Inga protester av barnen när det var sovdags med andra ord. Nu är alla nerbäddade och jag ska fortsätta kolla på "Hjem til jul" som jag började kolla på igår. Så mysig serie på Netflix. Kom redan förra julen så jag är lite sen på bollen. Men det ska visst komma en säsong 2 snart!
 
Och på tal om jul, så är det ju 10 veckor till julafton idag. Åh vad jag har sett fram emot dessa veckorna från nu ungefär fram till jul. Längtar inte så mycket till själva julafton utan njuter så mycket mer av allt innan. 
 
 
Om tre veckor kommer en fotograf hit och ska fota julreportage så det bli jul extra tidigt här på Vattugatan detta året. Inget mig emot :) Kommer nog inte behålla tomtar och gran inne efter fotograferingen med stjärnor och stakar får nog stanna kvar! Vi får se!
 
 
Men visst längtar man lite nu? Doften av glögg och lussebullar. Hyacinter, julrosor och amaryllisar. Risgrynsgröt med massor av kanel. Knäcke med julskinka och senap. Oj oj oj. Mums!
Men det dröjer som sagt några veckor till. Men längta och drömma kan man ju alltid göra!
<3
 
1 kommentar
mammatillmirakel.blogg.se

Åhh jag visste inte att det skulle komma en andra säsong på hjem till jul. 😁 Jättebra ocv mysig serie. Ha en trevlig helg!

Svar: Jag läste det någonstans, tror det skulle komma i December! Trevlig helg du med!
Sandra Grankvist