Måndagshälsning

Åh jag önskar så att jag hade mer tid att hänga här inne. Dagarna är så intensiva med mycket på jobbet så hjärnan är helt slut efter en jobbdag. Tänkte att en långhelg skulle göra susen men idag har jag varit tröttare än på länge.
 
Så jag tänker att jag startar om veckan med en piggare dag imorgon, låter väl bra? 
 
 
Fick iallafall till en lunchpromenad innan idag. Gick ner till apoteket istället för att ta bilen. Så välbehövligt när man sitter nergrottad i datorn hela dagen.
 
Dricker också orimliga mängder te när jag är hemma hela dagarna. Har kommit ner till botten av teburken och till min stora glädje så hittade jag några oöppnade luckor från tekalendern i julas. Mums!
 
 
Vi kikar väl lite på helgen!
 
 
 
En lugn och skön helg minst sagt. Mulet, regn och innemys ena dagen. Strålande sol och trädgårdsfix nästa. Det bästa av två världar ändå.
 
 
 
 
Vi har hängt med bästisar, spelat spel, grävt, rensat rabatter och haft filmmys! Men det bästa av allt var nog att V äntligen började bygga på min efterlängtade köksö.
 
Ååååh så bra det kommer bli!
 
 
Två lådor ska in på framsidan och så ska den målas. Tror ni den blir klar lagom till helgbuketten? För den ska definitivt få stå där i centrum så fort det bara går!
 
Förresten, har ni sett att man nu kan gå in på www.lyckligheter.se så kommer man direkt hit! 
<3
 
Nähe, nu sover alla barnen och soffan, Ozark och en kall Cola zero kallar på mig!
Hörs imorgon!
 
 
0 kommentarer