Måndagshälsning

Lyckan i att få starta veckan med en ledig måndag. Så härligt! Skola och föris var stängt här i kommunen idag så jag och barnen fick en extra ledig dag tillsammans. Mys mys mys!
 
Vi har hängt med bästisarna hela dagen. Först i skateparken (första gången vi var där och barnen ÄLSKADE!) och sen hemma hos dem. Jag hade lovat att hjälpa till att gräva rabatt och barnen fick leka loss ordentligt. Härlig och mysig dag för både små och stora.
 
 
 
HELGEN
 Ännu en majhelg har passerat och den var ljuvlig. Vi fick äntligen pallkragarna på plats i blivande lilla trädgårdslandet och har sått morötter, rädisor och sallad. Och även jordgubbsplantorna fick flytta dit.
Som vanligt med sällis av hjälpredornas hjälpreda!
 
 
Vi hann även med att bli fotograferade av en nyfunnen bekant som ville öva på sitt fotande. Hur lyxigt att få proffsbilder på hela familjen tillsammans? Så spänd på resultatet alltså! Hennes bilder är helt magiska så inga tvivel på att det kommer vara succé!
 
 
 
Vi hade verkligen vädret på vår sida under fotograferingen. Solsken, vitsippor och finklädda små barn. Ja ni förstår ju glädjen över att få det förevigat!
 
Efter en heldag i trädgården och fotografering så njöt vi i kvällsolen på altanen med barnens farmor och Stefan som kom och åt middag med oss. Mysigt mysigt mysigt!
 
 
 
Kan inte ta in att denna tiden äntligen är här. SOM jag längtat efter ljuset, grönskan och stunderna på altanen. Och nu är hela denna säsongen precis framför oss. 
LYCKA!
 
JAG
Jag mår bra. Njuter så mycket jag bara kan av våren, barnen och trädgården. Känns mer viktigt än någonsin i dessa tider. Man blir ju liksom påmind hela tiden av allt som sker runt omkring och jag uppskattar vår plats här på jorden extra extra extra mycket nu. Här känner jag mig trygg. 
 
 
TIPS TIPS
Dessa fantastiskt sköna byxor från Lindex som jag i princip har bott i sen jag köpte dem. Skönaste jag någonsin haft!
 
VECKANS PLANER
 
Börja härda av mina plantor som förhoppningsvis kan planteras ut i början på juni. Hej släpande fram och tillbaka.
 
Köpa benskydd och fotbollsstrumpor till Charlie som ska på sin första fotbollsträning på onsdag. Han är så taggad lille gubben.
 
Och minst en vända till skateparken och helst en hel säsong gamla avsnitt av sommar med Ernst.
 
Baka, Julia Khouri tipsade om rabarbersnittar i sin blogg och jag bara måste testa! 
 
 
 
 
ÖNSKAR MIG
Denna drömlampan från Olsen & Jensen. 
 
Behöver den ens någon förklaring? Kärlek i en lampa!
 
Nu ska jag släcka ner för idag. Sov gott!
0 kommentarer