Soffbordskärlek

Hej!

Ledig onsdag som vanligt här hemma. Idag fick vi dock sällis av storasyster som har huvudvärk och ont i halsen. Bara för att jag skrev igår att alla var pigga och hade varit det hela februari .Ingen feber än dock så vi håller tummarna att det räcker med lite vila.

 
 

Jag startade min lediga dag med en kopp te i soffan och Pinterest på ipaden. Tycker inte jag får till mina fönster här hemma alls. Har flyttat om och bytt lampor och växter men det hjälper inte. Är ute efter en känsla liksom, som jag inte riktigt får till. Men men det kommer väl. Ska på jakt efter nya krukor iallafall, tror det är det som förstör lite för mig. Får bli loppisjakt efter det framöver!

Men vi struntar väl i fönsterna nu och lägger fokus på vårt nya alldeles alldeles alldeles ljuvliga loppade lilla soffbord. Åh jag är så lycklig över detta bord alltså. Så så så lycklig. Att man kan få en sådan liten juvel för ynka 200kr.

 
 
 
 

Så himla fint och välgjort. Älskar den frästa kanten runt hela bordet. Vilket hantverk! Det är lite taskigt målat så det blir nog ommålat på sikt men så länge så njuter jag av de små skavankerna.

Så mycket gladare man blir när man lyckas få tag i något man letat efter länge såhär. Tjusningen med att leta på loppis ändå. Trots att jag inte alltid har tålamod att vänta så är det alltid värt det när man trillar över sådana här grejer. Lycka!

 
 
 

Nog om soffbordslyckan! Gillar ni? Tryck gärna på gilla-knappen här under isåfall!

Ha en fin kväll! <3

0 kommentarer