Måndagshälsning

Hej! 
 
Sista veckan innan sommarlov här. Eller ja, vi kör på ett par veckor till med jobb och föris innan riktig semester. Men eftersom jag jobbar hemma varje dag för tillfället så får de stora barnen välja själva om de vill hänga på fritids eller här hemma. Så lite sommarlovskänsla blir det nog ändå.
 
Men alltså, sommarlov! Det betyder ju att sommaren är här. Åh vad jag längtat sen i januari efter där vi är prick nu. I ljuset, i värmen och i slutet av vinterns stress & utmattningsdepression. Hade ett mål att komma hit och känna mig pigg, glad och lycklig och det är precis det jag gör!
 
 
Igår trillade det ner ett gäng bilder från vår fotografering med Tina. Och alltså wow! Hon har fångat så fina ögonblick och jag älskar känslan i bilderna. 
 
HELGEN SOM VAR
En riktig kalashelg med födelsedagsfirande i dagarna två. Ostabilt väder så inget påtande i trädgården alls. Passade på att baka istället som ni säkert redan sett!
 
 
 
 
JAG
Jag mår bra! Jag känner mig pigg och lycklig. Försöker jogga eller promenera nästan varje dag, om än så bara 15 minuter. Det ger så mycket att få komma ut en liten runda med en pod i öronen. Njuter njuter njuter av juni och allt vad det innebär.
 
 
 
Plockade in sista syrenbuketten i helgen. Som vi njutit av syrenerna detta året. Plockat så många fång så jag nog inte kan räkna.
 
VECKANS PLANER
 
Leverans av nya utemöblerna på onsdag, peppen alltsååååå!
 
Göra plats för ovanstående leverans. Inte lika mycket pepp på detta.
 
Skolavslutningsmys med bästisarna på fredag. Älskvärd tradition sedan några år tillbaka.

Påta! Värmen och solen verkar vara tillbaka så i veckan ska sista rabatterna rensas!
 
 
 
SER FRAM EMOT
 
Midsommarhelg på Gotland med bästisarna. En idé som kläcktes när reserekommendationerna ändrades och vips så var det bokat. Kommer bli alldeles alldeles alldeles ljuvligt!
 
 
 
 
Ja ni ser ju, man längtar ju alltid efter de där vyerna.
 
Nu ska jag ta ta i jobbdagen här innan resten av familjen vaknar. Hoppas ni får en fin dag! 
0 kommentarer