Måndagshälsning

 
 
Hej!
 
04.40 i morse ringde klockan för hemfärd från en fantastisk helg i det där vackra huset på Gotland. Vi firade midsommar där med bästa kompisarna och jisses vilken pang-helg vi haft (mer om det senare!) Vi tog båten tillbaka till fastlandet 6.20 idag så det har varit trötta klubben här hemma hela eftermiddagen.
Men så så så värt det hundra gånger om med tanke på hur magiskt vi haft det!
 
 
 
Kom hem till en trädgård som fullkomligt exploderat över helgen. Plockade in en bukett pioner där varje blomma är större än en handflata. Så vackra! Skördade också sallad och rädisor till kvällens middag. Lyx lyx lyx!
 
Sådär sugen på vardag och jobb men tröstar mig med att det bara är två veckor kvar tills vi går på semester på riktigt!
 
I väntan på det så kör vi väl näst sista måndagslistan innan sommarlov!
 
HELGEN
Magisk magisk magisk. Midsommarafton förtjänar ett eget inlägg. Men vi har ätit frukost bland raukarna, badat i havet, ätit gott och suttit ute till midnatt varje kväll. Som jag älskar Gotland alltså.
 
 
 
 
 
 
 
JAG
 
Jag mår bra. Innerligt, in i magen, bra. Denna helgen var precis vad vi behövde. Bara få komma iväg och ta dagarna som de kommer och få umgås med bästa kompisarna nästan dygnet runt. Som magi för själen. Full av ny inspiration, energi och pepp!
 
 
 
LÄNGTAR EFTER
 
Semester! Fem veckor med lediga dagar med barnen. Inga direkta planer utan vi ska bara ta dagarna som de kommer och det ska bli så skönt!
 
 
Fyllde fickorna med vackra Gotlands-stenar som får ligga i köksfönstret och påminna om fina minnen från ön.
 
Nu ska jag dricka upp mitt te och kolla klart på förra veckans sommar med Ernst. Njutet!
0 kommentarer