Måndagshälsning

Hej första månadagen i juni!
 
Maj försvann lika snabbt som den kom och jag kan inte förstå att det redan är juni med sommarlov precis runt hörnet. Man vill ju bara pausa lite precis nu, älskar känslan av att ha hela sommaren framför mig. En sommar som förmodligen inte alls blir som vanligt. Men jag hoppas vi kan få komma iväg på en sväng ner till Helsingborg iallafall. Annars så blir det nog en sommar här på hemmaplan för vår del. Inget mig emot egentligen som trivs som allra bäst här hemma ändå.
 
Vad tycker ni om måndagslistor? Gillar ni? Hiss? Diss?
 
 
Syrenerna står äntligen i full blom och jag plockar in ett nytt fång så fort de vissnar. Älskar älskar älskar! 
 
JAG
Ser fram emot semester och lediga dagar med barnen. Nedräkningen har börjat! Ligger lite efter med mitt trädgårdspåtande så det ser jag fram emot i veckan. Njuter så av stunderna med händerna i jorden och vill bara lära mig mer. Drömmer om en lummig mysig trädgård och sakta sakta sakta så går det nog åt det hållet. 
 
 
Hur vacker är inte daggkåpan?
 
 
 
Rosburkarna har börjat få blad. Ser inte mycket ut för världen just nu men tänk sen när de är 1,5meter höga, buskiga och blommar för fullt. Målbilder osv.
 
HELGEN
 
 Helgens höjdpunkt var ju helt klart mors dag som bjöd på fantastiskt sommarväder och tårtfika på altanen. Njutet! Annars en väldigt lugn helg med lite fix både inne och i trädgården. Goda grillmiddagar, lördagsgodis och faktiskt en en liten joggingtur som avslutning. 
 
 
Mors dag-buketten blev ett stort fång med syrener. Ljuvligt ljuvligt ljuvligt!
 
 
Dahliorna har blivit utplanterade så nu håller vi tummarna för att ev järnnätter håller sig borta. Väldigt skönt att inte behöva bära in och ut mer! Och ganska härligt med lite plats på köksbänken igen :)
 
VECKAN
 
Backintervaller inbokade med bästis ikväll. Jag är pepp som tusan men mina ben längtar inte lika mycket, haha.
Borde göra klart syrenhäcken på baksidan av huset. Blir kanske ett bra projekt på min lediga dag på onsdag!
Fira pappan i huset som fyller år, hipp hipp hurra!
Köpa presenter till ovanstående födelsedagsbarn. Han har lovat att skriva en önskelista men jag har inte fått någon ännu :)
Köpa jordgubbar! Såg på instagram att de svenska kommit till torget nu. Mums mums mums!
 
 
DRÖMMER OM
 
En Louis Vuitton Noé. Velat ha en så himla himla himla länge nu alltså. Dröm! En dyrgrip om året måste man väl ändå vara värd? 
 
 
Hoppas ni har en härlig måndag med lika njutit sommarväder som vi!
0 kommentarer