Första sommardagarna

Jisses vad jag njuter av dessa första sommardagarna.Blå himmel och strålande sol och allt är så så så grönt. Allt det där som kändes så avlägset i februari är helt plötsligt här. Njutet alltså.
 
 
Kvällsol och jordgubbar alltså. Svenska dessutom. Mums!
 
 
Charlie ville gå ut och njuta lite i solen (hans egna ord) efter frukost och Juno var inte sen att haka på. Pyjamashäng på altanen klockan 8 på morgonen är ju inte helt fel alltså!
 
Ledig onsdag med mina minstingar som vanligt. Vi åkte till föris en sväng med Juno som skulle på inskolning på ny avdelning. Alltså, på riktigt, vad hände med min bebis? Snart 3 år och ny avdelning på föris efter sommaren. Älskade lilla gosan. 
 
Jag och Charlie passade på att åka till Jem&fix och köpa lite grus sålänge.
 
 
Så nu har vi äntligen sten i gången i vårt lilla trädgårdsland. Behöver köpa ett par säckar till bara och fylla mellan med. Blir så så så fint! 
 
 
 
Och växer så det knakar gör det också. Sockerärtor, rädisor och morötter. Alltså så innerligt lycklig för det där lilla gröna, mvh nybörjarodlare.
 
När storasyskonen kom hem från skolan åkte vi hem till bästisarna en sväng. Barnen lekte och jag och Julia hängde i syrenbersån och drack te. 
 
 
 
Ja men ni ser ju hur njutbart det var?
Bästis har för övrigt den drömmigaste syrenhäcken jag vet.
 
 
Vågar knappt drömma om att våran en dag ska bli sådär fyllig och bara alldeles ljuvlig. Men det är ju bara att hoppas!
 
Imorgon väntas bästishäng igen och vi längtar redan!
 
 
0 kommentarer