Måndagshälsning

Godkväll!
 
Har ni semester? Jag jobbar denna veckan med sen är det äntligen vår tur. Så så så redo för ledighet alltså. Det har varit en minst sagt intensiv vår så semester känns efterlängtat. Men det är nästa vecka det!
 
 
JAG
 
Just precis nu känner är det kaos i mitt huvud. Var på visning idag på ett D R Ö M H U S som är i så förfärligt stort behov av det mesta. Det ligger lite för långt utanför stan och saknar både avlopp, el och vatten men ändå så kan jag inte sluta tänka på det. Får ont i magen av tanken på att flytta härifrån men det där huset alltså. WOW!
 
 
 
HELGEN
Hoppade in och jobbade i bästis butik i lördags. Jobbade som butikschef i systerbutiken de hade för många år sedan (men den stängde tyvärr när jag var föräldraledig med Charlie) så det var riktigt kul att få hänga i butik igen!
 
Den där ljuvliga blommiga sommardrömmen fick följa med hem. ÄLSKAR!
 
Annars var det en väldigt lugn helg. Det efterlängtade regnet kom äntligen igår så nu kan man andas igen!
 
 
Hur vackert är inte lammskinnet jag köpte på Gotland. Så lycklig över det alltså!
 
FAMILJEN
Pappan i huset jobbar i Stockholm till torsdag så jag och barnen håller ställningarna här hemma. Vi är lediga på onsdag så lite tisdagsmys kanske är på sin plats. Det märks att barnen också är redo för sommarlov nu. Trötta älsklingar!
 
 
ÖNSKAR MIG
 
Dessa fina lampor. Tänk vid sängen! Finns här
 
 
Hoppas ni haft en fin start på veckan! <3
 
0 kommentarer