Mitt 2019 - del 2

Godmorgon fredag,
En av fördelarna med att jobba är ju helt klart fredagskänslan. Den får man ju liksom inte riktigt till utan vardagen. Och den är ju härlig ändå, fredagskänslan alltså. En hel helg precis runt hörnet.
Men först ett par timmar på jobbet. Första sushifredagen efter jullovet och jag längtar redan till lunch!

Men allra först tänkte jag att vi river av andra halvan av 2019!

 
JULI
Sommar sommar sommar. Kolmården, semester, massa dopp nere i sjön men störst av allt var ju ändå att fira Hugos 10-årsdag. Wow! 10 år som föräldrar ändå och 10 år med Honom!
 
 
AUGUSTI
Fortsatt semester, Junos 2-årsdag, massa altanhäng och skolstart. Vi hade fantastiska Josefin hos oss som fotade huset och bilderna är magiska. Längtar tills jag kan visa! Mest bilder på Juno men det är för att det mest är hon som är där jag är. Min ständiga lilla följeslagare sen första stund.
 
 
SEPTEMBER
I september fick jag äntligen tag på den där ljuvliga kappan jag suktat efter länge länge. Gillar den prick lika mycket fortfarande och den är verkligen välanvänd. Vi bakade bullar inför kanelbullens dag, loppisfyndade och njöt av härligt septemberväder!
 
 
OKTOBER
Hästen kom och så även min jullängtan. Vi plockade svamp och köpte hyacinter. Smygstartade även lite julpyssel. Älskar oktober! Avslutade månaden med en weekend i Rom med jobbet. Ljuvligt!
 
 
NOVEMBER
Jag var krasslig hela november. Hostade, snorade och hade en ond hals. Envis envis förkylning som inte ville ge med sig. Men vi lyckades julmysa fullt ändå. Adventsljusstakar, lussebullar och hyacinter i varje hörn. Jag saknar det lite redan :)
 
 
DECEMBER
December december december, min bästa månad på hela året. Firade min födelsedag, myste myste och myste, klädde den finaste granen vi någonsin haft och tog nästan tre veckor ledigt under jul. Månaden sprang dock som vanligt förbi alldeles för fort men som jag njöt av varje stund.
0 kommentarer