Mitt 2019 - del 1

Godmorgon!
Tidig morgon med två förväntansfulla barn som längtat lite efter första dagen i skolan efter lovet. Och nu är det äntligen här. Trodde de skulle vara svårväckta och trötta men de hoppade upp utan problem. Men antar att de kommer vara trötta ikväll :)

Förra året gjorde jag ett litet kollage i slutet av varje månad med några favoritbilder från månaden på instagram (ni följer väl mig där? sandragrankvist heter jag där iallafall.) Så himla kul att kunna se tillbaka på! Så vad sägs om en liten trip down memory lane för första halvan av 2019?

 
JANUARI
Vi firade Bonnie som fyllde 7 år! Bakade och åt en hel drös med semmelmuffins. Skolade in Juno på förskolan och jag började jobba efter 18 månaders föräldraledighet. Nytt år nya rutiner.
 
 
FEBRUARI
Februari bestod till största delen av vab. Tror jag var hemma mer än jag var på jobbet under denna perioden. Jag, Hugo och Bonnie avslutade månaden hos mormor i Helsingborg där det var +10 och strålande sol. Härliga vårkänslor till skillnad mot snön som väntade hemma.
 
 
MARS
Även denna månaden bestod av mer vab än timmar på jobbet. Ljuset kom tillbaka och vi började komma in i rutinerna med jobb, skola och förskola. Pappan i huset började projekt köks-makeover. Ny bänkskiva och borttagning av köksön.
 
 
APRIL
Ååååh April! Plommonträdet blommade för första gången efter 5 år. Vi firade bulle med bulle-dagen. Hela påsken bjöd på sommarvärme och altanhäng. Ah längtet hit alltså!
 
 
MAJ
Ljuvliga ljuvliga ljuvliga maj, min favoritmånad efter december. Och SYRENERNA! Åh den doften när man har en sån bukett på matbordet. Ganska oslagbart! Köket blev klart med ny bänkskiva och vitmålad panel istället för täcksidor.
 
 

JUNI
Pionernas månad. Och oj oj oj vad pioner vi fick. Jag har aldrig plockat så många stora buketter som jag gjorde denna tiden. Helt magiskt. Mina absoluta favoritblommor och jag håller tummarna på minst lika mycket blommor i år. Pappan i huset och jag var på en weekend i New York och kom hem lagom till skolavslutning och midsommarafton.

Tänk vad härligt att vi har allt det där framför oss. Älskar den känslan. Sen är det ju såklart vinter ett bra tag till men det känns ändå som vi är på rätt sida och våren brukar ju bara vara som en lång nedförsbacke! Och bara känslan av att ljuset är på väg tillbaka gör ju att man blir lycklig ända in i själen.

Ha en fin dag! <3

0 kommentarer