Min tisdag

Hej <3

Har spenderat min dag där i soffan. Så så så tacksam över att ha ett flexibelt arbete som gör det möjligt. Som idag när pappan i huset åkte till Oslo tidigt i morse och min bil fortfarande är på verkstaden. Fyra barn som ska lämnas och hämtas på föris/fritids och fyra mil enkel resa till jobbet, ingen bra kombo om man vill hinna få något gjort. Men istället för att stressa och stimma med buss och tåg så kunde jag alltså få allt jag behövde få gjort (och lite till) i lugn och ro hemifrån.

Många koppar te blir det. Extra gott med en kopp efter promenad till och från föris i duggren och blåst. Det var lite skönare väder när det var hämtningsdags vid 16. Dock väldigt blåsigt fortfarande. Måste börja prioritera den där promenaden när jag jobbar hemifrån (även när bilen inte är på verkstaden) så himla mysig stund egentligen oavsett väder.

Nu hänger vi här i soffhörnet igen. Daniel Tiger på tvn och en trött Juno i knät. Ogillar verkligen att man får så lite tid tillsammans på vardagarna men jag njuter allt vad jag kan av dessa stunder. Imorgon är jag ledig och SMHI visar sol hela dagen. Hur härligt?!

 

Jag är så himla njöd med vårt tv-rum sen vi gjorde om. Det känns så mycket större men ändå mysigt. Har önskat mig en ny fåtölj, istället för rottingfåtöljen som jag vill flytta upp i allrummet där uppe, men pappan i huset var inte lika övertygad så vi får väl se om den får flytta in eller inte :)

Nu är det snart dags att börja förbereda inför läggdags här hemma. Hoppas ni har en mysig kväll! <3

0 kommentarer