Måndag

Hej!

Startar veckan hemma med Bonnie som har ont i sitt knä. Hon ramlade igår och haltade fortfarande idag på morgonen så det får bli en vilodag för henne så hoppas vi det känns bättre imorgon! Jag varvar lite jobb med att städa och hänga i soffan med B. Behövdes minst sagt efter helgen som bara kan sammanfattas med ett ord - KAOS!

Men nu är det äntligen lite ordning så då landade jag i soffan en liten stund för en måndagslista såhär sista måndagen i januari.

JAG

Jag mår bra! Kände mig pigg i morse trots att tre barn delat säng med mig inatt. Tacksam över att slippa sova ensam nu när pappan i huset är iväg ett par dagar. Smög upp först av alla och klädde på mig och fixade mig i morse precis som jag brukar göra. Brukar försöka njuta av den tysta lugna stunden innan det är dags att väcka resten av huset.

Det blev ju dock inget åka till jobbet idag då Bonnie har ont i sitt knä och haltar. Så vi sitter här i varsitt hörn i soffan och njuter av lugnet. Ganska skön start på veckan ändå! 

HELGEN SOM VAR

Ja men som sagt kaoset alltså. Vi skulle flytta hallgarderoben till sovrummet för att få mer yta i vår innehall innan det ska byggas en ny vägg där inför toalettbygge. Jag gillar ju inte att göra mig av med möbler så det fick bli en rejäl ommöblering lite överallt för att använda allt på bästa sätt.

Ena klädskåpet från sovrummet fick flytta till Bonnies rum tillsammans med en byrå från Junos rum. Bonnies klädskåp fick flytta ut i allrummet. Skåpen i allrummet fick flytta ner i källaren. Och det andra klädskåpet fick flytta in på Junos rum. Ja men ni hör ju.
Behöver jag ens säga att det varit saker ÖVERALLT och att vi knappt gjort annat? Men jisses så bra det blev!

FAMILJEN

Jag och barnen håller ställningarna denna veckan när pappan i huset är borta. Vi får dock ha honom hemma en sväng ons-tors innan han åker igen och det ser vi redan fram emot. Vi har planerat fredagsmys, bästishäng och sova tillsammans allihopa hela helgen. Det sistnämna mest för min skull :) Har blivit så himla dålig på att sova ensam så vi tar in madrass och tränger ihop oss allihop i sovrummet. Mysets mys!

TIPS TIPS

Lindex har 30% på rean till och med idag (rabattkod Sale30) och jag passade på att fynda ett par byxor jag spanat på ett bra tag. Kommer ju bli hur fina som helst till våren tänker jag.

 
0 kommentarer