Helsingborgsfynd

Hej godingar <3
Lite glest mellan inläggen här men ibland räcker orken bara inte till. Men nu är det onsdag igen och min älskade lediga dag. Helgen spenderade jag och Juno hos mormor i Helsingborg och jisses så mysigt vi hade det. Hann träffa både moster, morbröder, kusin och gammelfarmor. En alldeles ljuvlig helg helt enkelt.

En liten tur till Erikshjälpen hann vi med också. Det har blivit lite av en tradition att gå dit på lördagen när jag är hos mamma. Hon bor bara en liten bit därifrån så det är en perfekt efter-frukost-promenad!

 

Fick inte bara med mig loppisfynd denna gången utan tog en tur till Systrerne Grene på Väla med min syster med och köpte den där alldeles fantastiskt rotting-hängaren som jag såg på deras instagram.

Även korgen längst upp kommer därifrån. Den tänkte jag hänga bredvid sängen och ha krämer, hårband och allt det där som alltid står på sängbordet eller i fönstret. Blir nog bra.

 

Ett par vantar till mig och ett par vantar och raggsockor till Bonnie som min barndomsfarmor stickat.

Har inte träffat henne på flera flera flera år men i helgen var vi där och det var så himla kul att få träffa henne igen. Tråkigt det där hur relationer från när man var liten så himla lätt rinner ut i sanden. Är 2020 året då man skärper till sig och skakar liv i dem igen?

 
 
 
 

Men åter till mina loppisfynd. Oj oj oj så nöjd jag var när jag gick därifrån med mina små skatter. Älskar att man aldrig vet vad man får med sig hem. Om man ens får med sig något hem vill säga.

Handbroderade örngott i linnetyg. J som i Juno <3
Det snäckformade lilla fatet köpte mamma men jag fick med det hem. Blir ju perfekt att ha i köket att lägga ringar och armband på när det bakas och lagas mat.
En knopplist för en femkrona som jag tänkte måla och sätta på Hugos rum. Man kan ju aldrig få för många tänker jag.
En liten kopp (?) med litet fat från Royal Copenhagen. Älskar älskar älskar de där blommiga mönstret alltså!
En vit urna/vas/kruka vad man nu ska kalla det. Älskar formen!

Ljuvligt ljuvligt ljuvligt!

Nu ska jag hänga en maskin tvätt och se om vi kan komma ur pyjamasarna innan vi ska hämta de stora barnen i skolan.
Ha en fin onsdag! <3

0 kommentarer