Jakten på ett soffbord

Heeeej!

Skiner solen på er idag? Här lyser den från en blå himmel och får allt att bli alldeles bländande. Så himla härligt! Nästan så jag för en stund kan uppskatta snön också. Det är ju ändå himla vackert ute.

Har suttit ett par kvällar (kanske rättare sagt till och från i veckor) och letat efter soffbordsinspo. Det vi har nu har hängt med i snart 11 år och det är sååå slitet. Men jag vet inte alls vad jag vill ha istället. Ena dagen vill jag ha ett fint litet gammalt slagbord ungefär såhär som fantastiska Maria som har ljuvligaste kontot "Tradgardsgatan6" på instagram (ett finfint följtips om du missat!)

 
Men sen nästa dag drömmer jag om detta låga alldeles ljuuuuuuvliga glasbord som finns hos bla Länna möbler.
 
 

Som en dröm! Men glasbord och fyra barn, jag vettetusan alltså?! Och så är det ju inte direkt billigt heller. Men ack så fint! Har sett några på instagram som gjort liknande fast med annan skiva istället så det blir jag också väldigt sugen på ibland.

Väldigt olika stil och det är väl förmodligen det som gör att jag inte kan bestämma mig alls. Har varit inne på något brickbordsliknande också. Men de känns så ostabila på något vis? Hays tray table är ju också fantastiskt fint men kan inte sluta se framför mig hur något av barnen slår i pannan i ett av de där hörnen. Aj aj aj.

 Så ja, där är förklaringen till varför det inte fått flytta in något nytt/nygammalt bord här. Vi får väl se när jag slutat vela :)
0 kommentarer