Måndagshälsning

 Hej!
Ny vecka och efterlängtat regn. Ganska mysigt ändå tycker jag. Okej jag kanske inte njöt fullt av regnet när jag promenerade och hämtade barnen men under hela dagen när jag suttit och jobbat har det faktiskt varit mysigt. Många koppar te och smatter på rutan. Helt okej ändå!
 
Har en liten djungel på matbordet nu när dahliorna och rosenskärorna fick flytta ner från ovanvåningen. Börjar längta lite efter att kunna plantera ut men det dröjer nog en månad till iallafall.
 
 
JAG
Jag mår helt okej faktiskt. Stressar fortfarande upp mig lättare än innan hela stress/utmattningshistorien satte igång men är bättre på att stanna upp, ta ett djupt andetag och ladda om. Det hjälper faktiskt mer än vad man kan tro. Det är dock en intensiv period på jobbet och det märks ju av. Men förhoppningsvis så lugnar det ner sig lite när vi kommer förbi detta månadsskiftet!
Har ett nytt mål att gå 10 000 steg om dagen vilket inte är en självklarhet när man sitter hemma och jobbar. Men det går ritktigt bra faktiskt. Får väl hoppas det håller i sig även denna veckan trots att promenader inte lockar lika mycket i detta vädret.
 
ÄLSKLINGAR
Peppar peppar så mår alla bra. Känns som man bara går och väntar på att någon ska få en snorig näsa igen. Men vi njuter av varje dag som alla är pigga!
Hugo var på scoutläger lördag till söndag och det var en trött men nöjd kille som kom hem igår. Så himla stor helt plötsligt!
 
HELGEN SOM VAR
 
 
 
I fredags stämplade jag ut tidigt och hann sitta på framsidan en stund med en islatte i handen och solen i ansiktet. Ljuvligt! Fredagen bjussade också på plockis och bäst i test i soffan. Fortfarande min bästa stund på veckan.
 
 
V gjorde skärbrädor av en bit ekbänkskiva som blivit över förra helgen så den var vi ju tvugna att inviga. Perfekta fredagsplockisbrickan eller hur?!
 
 DRÖMMER OM
Toalett på nedervåningen. Ett projekt som alldeles strax kommer dra igång här hemma. Tanken var att bygga växthus men vi prioriterade om och satsar på toalett och dusch först. Känns mest värt trots att jag längtar sååååå efter ett växthus också.
 
Så nu läggs det en hel del tid på badrumsinspo på Pinterest, härligt ju!
 
 
Och det finns ju hur mycket som helst! Så nu ska vi bara bestämma hur vi vill ha det!
 
Nä nu är det dags för eftermiddagsracet här hemma. Middag, läxläsning och dusch. Hopppas du haft en fin måndag!
 
0 kommentarer