Hej igen!

Hej!

Hur mår ni? Jag har saknat er! Drygt en månad sen jag tittade in här. Eller ja, jag har varit inne flera gånger och tänkt skriva men har inte fått till något alls. Men nu känns det äntligen som jag börjar komma tillbaka på banan igen. Tröttheten är borta, orken är tillbaka och den där tryckande känslan över bröstet har jag inte känt av på några veckor. Lättnaden alltså!

Häromdagen vaknade jag tidigt, en bra stund innan klockan skulle ringa, och kände mig pigg. Och blev så innerligt lycklig över att känna den pigg-känslan. Det var så längesen jag vaknade och kände mig pigg på morgonen. Magiskt!
Så nu ska jag bara hitta tillbaka inspirationen hit och till instagram. Tycker ju det är såå roligt men har liksom fastnat lite i ingen-inspirationsträsket. Men tänker att det ju förmodligen släpper snart det med.

 
 

Planterade alldeles ljuvliga små penséer i utekrukorna. Älskar!

Annars då? Hur har ni det? Jag har flyttat kontoret hem och spenderar mina dagar här hemma. Känns som corona kommer närmre och närmre runt omkring så det känns väldigt skönt att kunna hålla sig här hemma så mycket som möjligt. Njuter av att kunna promenera både till och från skola/föris. Man sparar in en hel del tid när man inte behöver köra bil 4mil enkel resa. Så det är en hel del fördelar med att kunna sitta hemma och jobba.

 
 
Nähe jag ville mest titta in och säga hej och att jag är kvar här. Nu ska jag göra pizzadeg och förbereda ett surdegsbröd tills imorgonbitt. Mitt allra första på min nysatta surdegsstart. Önska mig lycka till :)
Hoppas ni har en magisk fredag!
0 kommentarer