Godmorgon ljuvliga söndag!
En helt oplanerad sådan. Hur skönt? Tänker mig lite fix i trädgården om vädret tillåter, lite höstpiff och kanske ett bullbak?! Älskar sånna här söndagar med ingenting planerat. Njutigt värre!
 
 
Pappan i huset köpte en ny dammsugare för ett litet tag sen. En robot som dammsuger när vi inte är hemma. Ljuvligt! Dock så ville den inte dammsuga på mattan i tv-rummet då den var lite för långhårig. Men då fick jag ju anledning att köpa den där fina ullmattan från Rusta som jag suktat efter. Win-win liksom.
 
 
Och helt plötsligt så gick det hur bra som helst att dammsuga hela tv-rummet. Ganska välbehövligt när man har 4 barn (och 2 vuxna) som gärna äter i soffan :)
 
Men visst är den helt ljuvlig?! Grå-beige och supermjuk. Jag önskar dock den funnits i en storlek större men tänker att man kanske kan köpa en till och liksom ha bredvid varandra, eller så ser det bara konstigt ut. Jag vet inte.
 
 
Ny matta gav mig ett himla sug på att höstpiffa lite här hemma. Mysa till det liksom. Funderar på att sätta upp lite gardiner igen kanske. Vi skruvade ner alla gardinstänger när vi bytte fönster förra året och har inte satt upp dem igen pga fönsterna är så fina. Men nu är jag lite sugen på gardiner i några fönster iallafall. Sovrummet och ett fönster i tv-rummet kanske.
 
 
Kanske sätta upp lite tavlor på väggen är ett lagom söndagsprojekt. Även om de gör sig fint där på skåpet också. Men väggarna är himla tomma.
 
 
Ha en härlig söndag, hoppas den blir fylld av precis det du vill!
<3
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress