Godmorgon måndag,
Pappan har precis åkt iväg till jobbet men jag ligger kvar här i sängen med en sovande Juno tätt intill. Behöver inte väcka de små riktigt än så njuter av lugnet en liten stund.  Vaknade med sån himla huvudvärk idag. Hoppas den ger med sig. 
 
Det var ett tag sen ja gjorde en måndagslista så vi kör!
 
JAG
Förutom huvudvärken så mår jag bra. Har njutit av helgen och att bara få ta stunderna som de kommer. Älskar sådana helger! Denna veckan börjar jag jobba 80%. Ledig på torsdag och det känns alldeles ljuvligt! 
Gjorde kalops igår och längtar nästan redan till lunch så jag får äta det igen. Favoritmat! 
Och ännu godare blev det med hemmagjorda inlagda rödbetor. Fick en hel påse rödbetor förra veckan som vi aldrig haft en chans att hinna äta upp så 5 burkar inlagda blev det. Hade aldrig gjort det innan men de blev sååå goda! Så det ska jag definitivt göra fler gånger! Mums!
 
(null)
 
FAMILJEN
Sover gott fortfarande men jag hoppas de mår bra. De har mått bra hela helgen iallafall. Så vi håller tummarna på en pigg vecka! 
 
VECKANS PLANER
Är ensam med barnen idag och imorgon så då blir det mest hämta, lämna, hämta, lämna känns det som. Måndag innebär gymnastik för Bonnie och scouter för Hugo så det blir lite flängande när man är själv.
På onsdag har vi lite aktiviteter med jobbet. Så då är jag iväg heeeeela dagen.
Torsdag, min efterläntade lediga dag! Planen är en tur till torget för lite nya blommor på framsidan. Sen på kvällen ska tjejgänget träffas och shoppa lite och dricka ett glas bubbel eller två. Hur härligt?
 
Min ljuvliga ljuvliga ljuvliga höstkappa. Åh vad jag älskar den. Nästan så den kräver ett eget inlägg faktiskt.
 
HELGEN SOM VARIT
Alldeles alldeles perfekt. Vi var på dop i lördags för lilla kusin Alice. Mysigt att få träffas allihopa som man ju oftast bara gör vid sådana tillställningar. Alla kusinerna, som börjar bli en ganska stor skara, fick leka av sig lite och fika tills det sprutade ur öronen på dem tror jag. 
 
 
 
Lykades till och med få hela vårt eget lilla gäng på bild. Det händer inte för ofta numera. Älsklingar alltså!
 
Nej, nu måste jag gå upp och väcka alla barnen så vi kommer iväg i tid. Ha en fantastisk måndag! <3
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress