Hej måndag, igen!
Redan en bit in i oktober och jag känner mig helt chockad av dessa kalla morgnar/dagar som varit senaste dagarna. När tog sommaren slut liksom? Minst sagt svårt att hänga med!
Har du haft en fin helg? Min har varit alldeles perfekt. Lugn (så lugnt det blir med 4 barn i huset) och skön. Hunnit med både jättemycket och ingenting. Härligt ändå.
 
 

Rensat svamp har vi gjort iallafall. Och torkat och förvällt. Mums mums mums, hoppas vi ska hinna fylla på med lite mer innan säsongen tar slut.

Ska vi ta en liten måndagslista? VI gör det!

 
 

JAG
Jag var ju på mitt efterlängtade frisörbesök förra veckan och jisses alltså. Magiskt! Hade aldrig trott att jag skulle få den färgen jag var ute efter på bara ett besök men har tydligen väldigt tåligt hår som tål ganska hård behandling, så det är väl en fördel. Men iallafall så så så nöjd! Så jag mår bra. Juno har sovit bättre än någonsin i helgen så jag känner mig nästan som ny!

FAMILJEN
Peppar peppar så är de pigga! Men det vågar man ju knappt säga. Måste (har sagt detta så länge utan att det blivit av ordentligt) gå igenom deras höst/vinterkläder och se vad som behöver köpas. Skor till de två stora står högst upp på priolistan. Vad köper man ens för skor till den här perioden innan vinterkängor till en 10åring och en 7åring?

 
VECKANS BÄSTA
Satsumas, barnen smaskar i sig som aldrig förr. Hur många är det rimligt att äta på en dag?
Och raggsockor! Älskar!
 
 
LÄNGTAR EFTER
Att få adventspiffa. Jisses alltså. Stjärnor, adventsljusstakar och hyacinter. Åh myset! Men först Halloween och en weekend i Rom, sen ska jag minsann gå loss!
 
 
TIPS TIPS!
"The truth about the Harry Quebert affair" på cMore. Vi har sett lite mer än hälften och är helt fast! Längtar redan tills ikväll när vi kan fortsätta kolla!
 
 

Ha nu en fin eftermiddag. Jag ska äta upp min lunch och sen jobba undan allt jag kan innan det är dags att hämta barnen.

<3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress