Alltså, måndag igen?! Sån jäkla klyscha det där med tiden men alltså på riktigt! Sinnes. Försöker njuta och uppskatta och ta till vara men ändå så springer dagarna iväg. Hua.
 
 
JAG
Tro det eller ej, med tanke på min längtan efter adventspiff, men jag njuter verkligen av hösten. Sol och 10 grader är ju helt magiskt egentligen. Har fyllt utekrukorna med ljung och laddat upp med pumpor på entretrappan. Mysigt värre!
Har haft fruktansvärd huvudvärk nu i eftermiddag/kväll som ligger kvar som ett band runt hela huvudet. Så snart läggdags med förhoppning om att det går över tills imorgon. Men annars mår jag fint!
 
 
FAMILJEN
Lite halvkrassligt på sina håll och en hel hög med trötta älsklingar. Tror våra lediga onsdagar räddar upp veckorna lite. En dag i veckan där de får sova lite längre och H & B kan gå hem direkt efter skolan. Välbehövligt och njutit för oss alla!
 
 

HELGEN SOM GICK
En väääääldigt lugn sådan. Alla har liksom pysslat med sitt. Det enda vettiga jag fick gjort vad nog att slipa av matbordet. Men mycket längre än så kom jag inte. Men ett steg på vägen mot ett målat bord iallafall! Spackla lite, slipa lite till, kvistlacka, grundmåla och måla. Blir väl klar lagom till jul ungefär.
Men överlag en hörlig helg. Fredagsmys, lördagsmys, fikamys med vänner, promenad i det härliga höstvädret. Och fått sova till 8 två dagar i rad. Härligt!

PÅ MIN ÖNSKELISTA
En GHD glide professionale hot brush. Alltså på riktigt helt magisk! Min frisör använde den på mitt hår när jag var där sist och jag kom hem och tvättade inte håret på tre dagar. Det händer bara inte, jag brukar i princip varje gång åka hem och tvätta håret på direkten. Men så lent som det var där och då trots att det var nyblekt. Jisses alltså. Aldrig varit med om maken. VILLHÖVER!

 

SER FRAM EMOT
Att få spendera en weekend i Rom med mina härliga kollegor nästa vecka. Förra året var vi en vecka på Gran Canaria och detta året bär det alltså av till Rom. Aldrig varit där så det ska bli magiskt. Så himla skönt att vi bara är borta fyra dagar denna gången. Saknaden hinner nog inte bli riktigt lika intensiv då. Men åh så härligt det ska bli med lite solstrålar i ansiktet. Vi kan väl hålla tummarna på fint väder!

Nej nu bums i säng. Håller tummarna på en bra natt så alla kommer iväg på sitt imorgon. Charlie var lite krasslig igår så han har varit hemma med V idag men varit pigg hela dagen. Dock så klagade han på huvudvärk nu ikväll så vi får se hur natten blir om han mäktar med föris imorgon. Som sagt, ett evigt pusslande alltså.

Natti natti <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress