Idag är Hugo, Bonnie och Charlie hos farmor. Bio och sova över. Hur mysigt som helst! Mysigt även för oss som fått en hel dag med bara Juno. Hon är i en så himla härlig ålder nu (2 år och 2 månader) så har varit så härligt att ha en hel dag och bara lyssna på henne <3 älskling alltså!
 
 

När de stora åkt till farmor så hoppade vi in i bilen till Jönköping. Lunch på Pizza hut och ett varv på Ikea. Var såååå nära att få pappan i huset att beställa en ny soffa men den var slut i lager och det var så himla mycket folk. Så då tänkte vi att vi kunde beställa den på nätet istället. Men väl hemma så stod det att den bara gick att beställa i butik. Så typiskt!

Nu gipsar V väggarna ner i källaren så jag och Juno myser i soffan framför Pippi. Så himla tyst här hemma med bara ett barn! Så ovant! Tur de andra kommer hem och härjar imorgon igen!

 

Ha en magisk lördagskväll. Vi har tänkt kolla på nån film. Juno är ju oftast inte vaken så sent så idag kanske vi till och mer orkar se en hel! Det händer inte allt för ofta i det här huset :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress