23 oktober 2019

Ledig dag

Vardagligheter

Ledig onsdag som startade redan 05.45 när lillebror i familjen vaknade och väckte både storasyster och lillasyster på väg ner till mig. Godmorgon liksom, jisses! Ett härligare godmorgon var utan tvekan att Juno sov hela natten! För andra dagen i rad och då även för andra gången någonsin i sitt 2-åriga liv. Efterlängtat minsann! Hon sover ju hos oss och har gjort sedan hon föddes, gosigaste jag vet!
 
 

Solen kom fram en sväng på förmiddagen så då gick vi ut och räfsade löv. Det är ju härligt med stoooora gamla träd i trädgården men jisses vad löv det blir såhär på hösten. Vi tog dock bara framsidan och ena trädet idag. Får hoppas vädret är ok i helgen så vi kan räfsa ihop resten med!

Både Charlie och Juno sov middag en stund efteråt och då passade jag på att duscha och fixa lunch i lugn och ro. Lyxigt värre!

 
 
Sen var jag och Juno hos tandläkaren. Minst sagt en bestämd liten dam det där. Här öppnas minsann ingen mun för att någon ber om det inte. Men efter lite lirkande så gick det bra. Men mitt i allt så reste hon sig upp och sa gå hem, sen var det bara fokus på att få åka hem för hennes del. Tur vi fick göra det till slut :)
 
 
Nu sover hela högen och jag har hunnit grundmåla matbordet medan pappan i huset spacklade väggarna ner till källaren. Det är på kvällarna man får jobba i lugn och ro :)
Men nu har jag bönkat mig i soffan framför gamla avsnitt av Jul med Ernst, älskar!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress