14 oktober 2019

Hej måndag!

Vardagligheter

Hej <3
Unnade mig en jobbdag hemifrån idag. Så himla lyxigt att ha möjligheten att göra det. Sparar dessutom in drygt en timme när jag slipper åka fram och tillbaka till Jönköping. Så idag har jag njutit av tända ljus och julmusik i bakgrunden. Så härlig start på veckan!
 
 
Brukar oftast sitta uppe vid skrivbordet när jag jobbar hemma men idag gjorde jag inget som krävde dubbla skärmar och då är det mycket mysigare att sitta där i kökssoffan tycker jag. Min bästa plats tror jag bestämt. Har för övrigt bestämt mig för att måla bordet vitt nu. Så förhoppningsvis kan jag få det gjort i veckan. Så pepp!
 
 
Anledningen att jag bestämde mig för att måla? Den där beiga linneduken jag köpte förra veckan. Åh så länge jag velat ha en linneduk. Men det är ju ingen större skillnad mot färgen på bordet så då velade jag ett tag om jag skulle byta till en vit duk eller måla bordet och valet blev att måla bordet. Men jag kanske hinner ångra mig innan jag har penseln i handen.
 
 
Måndag betyder aktiviteter för de stora barnen och pappan i huset är iväg så den här mamman får rodda själv (med lite hjälp av vänner när sista aktiviteten slutar efter att minstingen i familjen somnat, så tacksam!)
Och att pappan är iväg betyder att jag kan kolla på Jul med Ernst heeeela kvällen! Ah myset!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress