Vips sa det så var ännu en helg förbi. En väldigt lugn sådan då det känns som alla varit trötta. Hela familjen har sovit till 8 två dagar i rad. Det händer ju bara inte när man har 4 barn i åldrarna 2-10. Men tröttmössor hela högen!

Men nog om det, för vet ni! Häromdagen kunde jag inte hålla mig ifrån julpysslet längre utan tjuvstartade lite. Så vill du inte ha julpysselpepp så sluta läsa här :)

Förra året gjorde jag varje-dag-ljus, istället för de där ljusen med siffror på som man alltid råkar elda förbi en hel vecka på en helgfrukost, men då gjorde jag på små julgransljus, sånna där små stearinljus ni vet. Men de brann upp så himla snabbt så detta året gjorde jag på vanliga kronljus istället.

 
Jag menar hur mysigt?! Och allt som behövs är 24 ljus, en märkpenna, en fin burk att förvara dem i och en ljusstake! Man älskar ju ändå lätta julpyssel!
 
 
Mysigt va?! 6 veckor kvar tills vi får tända första ljuset och ser man det så så känns det ju helt rimligt att få börja pysslandet lite. Det är ju mycket härligare att få pyssla i lugn och ro när man känner för det än att behöva stressa med allt i december när det är så mycket annat som ska fixas också! Så fritt fram för julpyssel från och med nu tycker jag!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress