Måndagshälsning

Godkväll!
Dagarna och helgen sprang visst iväg så hann inte ens kika in här. Var ensam med barnen torsdag till söndag så det kanske inte är så konstigt att tiden inte riktigt räckte till :) Men en mysig helg hade vi iallafall jag och barnen. Men vips så var det måndag igen. En lite tröttare sådan en vanligt, det här med vintertid alltså. Älskar inte!
 
 
JAG
Förutom tröttheten så mår jag fint. Har haft en lugn och skön helg med barnen och det gick riktigt bra. Inget kaos utan mest bara mys. Känns ibland som de känner på sig att de måste steppa upp lite när man är själv med dem så man ska orka liksom. Kanske njöt lite extra av helgen med i och med att jag är borta helgen som kommer. Torsdag till söndag i Rom med jobbet. Ser verkligen fram emot det!
 
FAMILJEN
Snörvligt och hostigt i nästan alla hörn för tillfället men "peppar peppar" inte mer än så, just nu iallafall. Barnen är också lite extra trötta efter tidsomställningen igår men ändå taggade nu när det inte är skola och de får vara bara på fritids istället. Tacksam för att de får hitta på massa roligt! De är också lite orimligt peppade på Halloween! Vi tjuvstartade lite i helgen när det vankades disco på skolan. Så ledsen att jag missar riktiga halloween detta året med men pappan är bra mycket bättre på den högtiden än mig så de lär få det magiskt!
 
 
SER FRAM EMOT
Att få julpiffa. Nu har det dykt upp både snöblommor, julpyssel och pepparkaksbak i mitt instagramflöde så när jag kommer hem från Rom tänker jag minsann börja smyga fram lite jag med. Varför vänta när man liksom längtar ihjäl sig egentligen? Man behöver ju de där extra myset nu i mörkret!
 
 

Mina hyacinter börjar vissna så det ska jag unna mig ett helt gäng när jag kommer hem igen!

VECKANS PLANER
Jobba som vanligt imorgon men både lämna och hämta barnen då V är iväg hela dagen.
Ledig onsdag med alla barnen. Jag passar på att smita iväg till frisören en snabbis för att fixa till färgen som släppt sen jag var där sist. Njutet att få en liten lugn stund i frisörstolen igen.
Förhoppningsvis hinner vi klämma in lite bästislek mellan frisörbesök och sista minuten-packning.
Tiiiiiiidigt torsdag-morgon. Eller ja mitt i natten kl.02.45 rättare sagt så ska jag hoppa in i bilen och åka mot Jönköping för att sen åka vidare mot Kastrup. Huuua, verkligen mitt i natten ju!

 
Nu ska jag nog alldeles strax gå och lägga mig. Så himmelens trött alltså. Samma visa varje gång det är tidsomställning. Tar flera dagar innan jag själv är i fas och känner mig på banan igen. Märkligt det där.
Hoppas ni haft en fin måndag, hörs snart igen! <3
0 kommentarer