Hej igen såhär en vecka senare. Vi åkte på en släng magsjuka här hemma så jag har legat helt däckat från tidig eftermiddag i måndags tills ungefär idag på morgonen. Jisses alltså. Har legat varje minut och lovat mig själv att uppskatta alla friska dagar lite extra för fy tusan vad frustrerande det är att inte orka med. Tur i oturen så åkte Charlie på det med och Juno har någon utdragen feber som inte verkar vilja ge med sig så vi har hängt i soffan tillsammans alla tre. Sjukstuga deluxe. Men nu är det tvättat, städat och skurat så nu håller vi alla våra tummar för att ingen mer blir dålig.

Tillbakablick till helgen när alla mådde bra (utom Juno som åkte på feber då) men det var ingen kräkis i sikte iallafall! I söndags åkte vi ut till Torsberg och fick hjälp att plocka granris och två små granar. Myset alltså!

Det var två taggade barn som skulle få åka traktor. Det bästa Charlie vet, åh lyckan i att få se honom sådär lycklig. Blir alldeles varm i hela mitt hjärta. Juno var inte lika imponerad utan ville hoppa ut ungefär i samma sekund som den startades.

Men till skogen kom vi och vi fyllde hela bilen med granris. Doften på hemvägen alltså!

 

Granris till altanräcket, och några kransar är planen. En gran till framsidan och en liten adventsgran till köket som nog ska få flytta in redan nu till helgen tror jag. 

 

Perfekt utflykt en grå novembersöndag. Och tänk, nästa söndag är det redan första advent och inte bara det, det är även min födelsedag! Kanske skulle ta och bjuda in till lite födelsedags/adventsfika? Jo men så får det nog bli!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress