20 november 2019

Ledig onsdag

Vardagligheter

Hej onsdag!
Ledig dag med mina små idag. Vi ska som vanligt handla, tvätta och städa lite. Sånt om man liksom inte alltid får ihop alla andra dagar. Efter skolan kommer bästisarna hit och hänger med oss lite. Mysets mys! V var tvungen att åka till Stockholm, igen. Trots att han skulle varit hemma hela veckan. Så himla trist. Men det ska lugna ner sig framöver så vi håller alla våra tummar på att vi får ha honom hemma lite mer då.
Ska sätta mig ikväll och göra klart barnens julstrumpor som jag egentligen påbörjade redan förra året men sydde ihop först häromkvällen. Vissa projekt får helt enkelt ta sin lilla tid :) Men nu tänker jag att de ska bli klara iallafall! Har lovat att knåpa ihop någon form av adventskalender till barnen men för att slippa slå in alla paket så tänker jag att de får varsin strumpa som vi kan lägga det i istället. Tänk att första advent är redan nästa vecka!!
 
Det är väl tur att jag har fler små pysselprojekt då det där stjärnvikandet nästan gick över styr. Får nog inte vika en endaste till! Men kolla så mysigt det blev med en girlang med massa stjärnor!

Nähe dags att ta tag i dagen. Ha en fin onsdag vänner!
<3
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress