Fick inspo av Jennie som har magiska kontot @vitanyanser på instagram att göra dessa alldeles ljuvliga stjärnorna. Så så så fina och väldans enkla att pyssla ihop! Sådär så det finns en risk att man gör alldeles för många. Men jag tror nog inte man kan få för många i och för sig!

Köpte finaste presentpappret från Maileg på Hos Greta, som är en favoritbutik här nere i stan.

Börja med att klippa en bit som är lite bredare än så bred du vill att stjärnan ska vara. Sen är det bara att börja vika som ett dragspel. Vika vika vika. På de små vek jag lite tunnare veck (ca 1cm) och på den stora lite tjockare (nästan 2 cm). men det är ju helt en smaksak!

Sen vek jag på mitten och klippte till ändarna. Man kan både lämna dem raka, runda dem eller klippa spetsar. Också en smaksak hur man vill ha dem!

Ett snöre/band/ståltråd för att knyta ihop den i mitten. Sen är det bara att veckla ut och sätta ihop. Jag satte klämmor först för att se så det blev rakt innan jag tejpade ihop de bitarna där klämmorna sitter. Man kan såklart limma också om man vill.

Och tadaaa ett helt gäng alldeles ljuvliga stjärnor att fylla huset med. Barnen har önskat till sina rum så det kommer garanterat pysslas ihop ett helt gäng till här hemma!
Pyssla på!

<3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress