13 november 2019

Adventspiff

Vardagligheter jul

Här smygs det fram lite mer adventspiff för varje dag som går. Mysets mys! Som jag längtat! Pysslade ihop den där girlangen (eller vad man ska kalla det) idag så nu har jag nog vikt stjärnor så det räcker och blir över. Nästa projekt är julstrumpor till barnen. Varsin som de kan få små adventskalender-presenter i. Pirret alltså!

 
Sa till barnen att de inte fick adventsstjärna/ljusstake i sina fönster förrän de städat sina rum. Funkade bara på Bonnie som nog aldrig har städat hela sitt rum så snabbt. Jag minns så väl hur mycket jag älskade när jag fick en adventsljusstake på mitt rum. Mysigaste som fanns! Så den här julförälskelsen jag har har nog suttit i sen dess.
Killarna verkar inte bry sig så värst, varken om att städa eller adventspiffa. Tur jag tar igen piffandet i resten av huset då :)
 

De där kanel-doftljusen från Lagerhaus, jisses alltså. De doftar så gott!

Finaste pyntet jag har är de där stora snögloberna vi hade som skyltmaterial för en herrans massa år sedan när jag jobbade i butik. När vi stängde butiken så fick jag med mig 3 stycken hem och de ligger mig så så så varmt om hjärtat. Dels för att de är fantastiskt fina men mest för att de påminner mig så mycket om åren i butiken. Fina minnen!

Nu ska jag ta den här envisa förkylningen (som efter 1,5 vecka fortfarande inte gett med sig ordentligt!) och bädda ner mig med Juno. Hon har sovit rätt oroligt ett par nätter nu och vaknat skrikandes och arg men håller tummarna på att hon sover bättre inatt!
<3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress