Godmorgon måndag!

Så så så trött idag alltså. En liten tjej som tyckte det var rimligt att vakna sisådär vid 04 och vara vaken en timme. Inte min bästa tid på dygnet om man säger så, haha. Men vi kom upp när klockan ringde och kom iväg som vi skulle. Så nu sitter jag på tåget mot jobbet. Ogillar verkligen att köra bil när det är regnigt/mörkt eller halt så nu försöker jag ta tåget så mycket jag kan.

Så himla besviken på att leveransen av vår soffa blivit framskjuten 1-2 veckor. En världslig sak som Karlsson på taket hade sagt men ändå trist när man ser fram emot något. Håller tummarna att den kommer innan jul!

Väntar också på min nya telefon som inte heller tycks vilja levereras. Har väntat i 6 veckor nu. Men den som väntar på något gott osv :)

Har iallafall ett fint litet skal som ligger och väntar. Så håller vi tummarna på att den kanske kommer denna veckan!

JAG

Förutom den där tröttheten då så mår jag äntligen bra. Känns som jag känt mig halvkrasslig sen min förkylning i början av november. Men nu är det ingen hals som kliar och ingen feberkänsla i kroppen. Njutet alltså!

FAMILJEN

Man vågar ju knappt säga det men alla mådde bra idag på morgonen iallafall :) så lämnar vi det där. Håller tummarna för att vi haft vår beskärda del av sjukdomar nu för detta året men det är ju aldrig några garantier. Så man får väl bara njuta av varje dag som alla är på banan.

VECKAN

Vill verkligen köpa en julgran. Vi har sagt till helgen men ska försöka få in den tidigare än så. Ultimata myset ju!

Luncha med en saknad gammal vän imorgon <3

Få tummen ur och köpa de sista julklapparna så man slipper stimma runt den 23e, klassiker annars ju men skönt att slippa!

Fota barnen till bilen på onsdag. Ska ha en förmånsbil genom jobbet och alla våra bilar är stripade med barn i boxningshandskar och då får man ha sina egna barn om man vill. Behöver jag säga att Bonnie är beyond taggad över detta?! Så kul!

Ha en fin start på veckan så hörs vi snart igen!

<3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress