Måndagshälsning

Hej måndag och sista veckan innan efterlängtat jullov! Ska ni vara lediga något? Jag har tagit ledigt alla dagar men kommer jobba undan det som behövs hemifrån. Ska bli väldigt skönt att slippa ställa klockan och flänga iväg på morgnarna. Startar denna veckan hemifrån med då det är lussefirande på föris i eftermiddag. Myset! Så jag har suttit här med min kanna te och julmusik i bakgrunden hela förmiddagen och betat av snart hela min lista med att göra för dagen. Härligt! Men nu det absolut bästa med att jobba hemifrån, lunch i soffan och ett avsnitt jul med Ernst, efter en liten måndagslista då vill säga!
 

Dagens kontor, kökssoffan. Min bästa plats i hela huset! Speciellt nu när jag har granen i ögonvrån och doften av blommande amaryllis. Man älskar ju detta julmyset!

 
JAG
Saknar lite julstämning men annars mår jag bra! Är själv med barnen till onsdag så jag tänker att det får bli pyssel och julfilm både ikväll och imorgon så kommer nog julstämningen smygandes tror jag. Lite snö ute hade ju underlättat :) men det kan man ju tyvärr inte styra över.
 
 

FAMILJEN
Det märks väl att barnen börjar bli redo för lite julledigt. Så nu har vi full nedräkning till fredag. Kändes mycket lättare att komma upp och iväg i morse när vi lade fokuset på att det var sista måndagen innan lovet.

VECKANS PLANER
Lussefirande på föris idag. Mysets mys!
Försöka få ordning på de sista julklapparna!
Ska egentligen vara ledig på onsdag men det får bli en halvdag jobb istället så jag hinner få undan allt som behövs.
Torsdag - bästa dagen på hela veckan för då vankas det tomteverkstad med tjejerna. En relativt ny tradition som jag ÄLSKAR. Vi ska ses för att julmysa och slå in julklappar tillsammans. Tror det är tredje året som vi gör det nu. Så himla mysigt!
Tror också att jag ska hämta ut min nya bil, gaaah. Så spännande!

SER FRAM EMOT
Jullov, som vi längtar längtar och längtar! Lediga dagar med pyjamas och julmatsrester. Bästa som finns tror jag minsann!

Hoppas ni får en skön start på veckan och att ni inte har fastnat i julstressen helt! <3

0 kommentarer