Första dagen på jobbet på 1,5 vecka, jisses alltså. Och Juno som vi vanligtvis får väcka varje morgon slog upp sina blå innan 04.30. Så tröttheten idag behöver vi inte ens prata om!
Det var längesen vi hade en liten måndagshälsning så vi tar väl en idag tycker jag!
 
JAG
Jag mår bra! Fyllde år igår och hade en alldeles fantastisk födelsedag. Så bortskämd och så glad och tacksam över att få spendera dagen med min lilla familj. Födelsedag, första advent, julkalender och julskyltning. Så mycket mys på en och samma dag. Idag är jag som sagt trött, heldag på jobbet efter att ha blivit väckt innan 04,30 är ingen höjdare. Så snart läggdags för min del!
 
 
FAMILJEN
"Peppar peppar" vågar knappt skriva något om det. Men, idag var alla på förskola, skola och jobb. 1,5 vecka hemma med magsjuka, feber och magsjuka igen så är alla äntligen pigga. Nu håller vi tummar och tår att alla får hålla sig pigga! Barnen har varit alldeles pirriga inför advent och julkalender-start. Kan inte fatta att bästa tiden på året äntligen är här!
De blev oväntat glada över sina jultallrikar och jag längtar redan till helgen när det är dags för nästa omgång paket i strumporna. Mys!
 
 

SER FRAM EMOT
Att få åka till Helsingborg på fredag hela familjen för att fira en tidig jul med min familj. Så himla mysigt att få en julafton tidigt i december. Inte alltid så lätt att få till att ses allihop men det ska bli så mysigt!! Vi ska äta julmat, spela julklappsspel och bara mysa. Åh som jag längtar!

 

VECKANS PLANER
Ständiga vardagspusslet såklart. December är en småstressig månad på jobbet så det finns att göra när allt ska vara klart en vecka tidigare än det brukar.
Imorgon ska jag först luncha med en kollega och en saknad fd kollega. Sen på kvällen ska jag till en fin vän som bjudit in till nätverksträff hemma hos sig. Så taggad på det!
Onsdagar brukar vara min lediga dag men det blir halvdag jobb istället så vi kan hämta barnen när skolan slutar på fredag.
Pappan i huset ska iväg i jobbet två dagar och då tänker jag passa på att kolla på någon mysig julfilm!

 
 

LÄNGTAR EFTER
Vår nya soffa som kommer nästa vecka! Iiiiiihhh så glad. Vi bestämde för ett tag sedan att vi skulle avvakta med ny soffa men så överraskade V igår med att ha beställt den jag ville ha ändå och den levereras nästa vecka. Åh så efterlängtat. En stor soffa som hela familjen får plats i utan problem. Myset alltså!

Nähe nu ska jag lägga fram kläder inför morgondagen, vi har ugly christmas sweater-tisdagar i december så jag måste leta fram min jag köpte förra året med ljusslinga i :)
Ha en fin kväll!

<3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress