Julafton 2019

God jul <3

Hoppas ni har lugna njutbara dagar. Idag myser vi här hemma i pyjamas hela dagen. En av de bästa dagarna på hela julen helt klart. Julmatsrester, film efter film på tvn och lek med julklapparna. Myset!

 
 

Vår julafton började lite kaosigt med bråkiga barn och ganska tråkig stämning. Antar att det inte bara var hos oss det var höga förväntningar och massa känslor som inte alltid är så lätt att hantera när man är ett barn? Vi lyckades iallafall vända tråkstämningen till ännu en mysig julafton. Vi firade här hemma bara vår familj och barnens gammelmormor. Mysigt värre! På kvällen kikade barnens farmor förbi en sväng. Så det var väldigt lugnt, skönt och inga måsten, precis som vi ville ha det!

 
 
 

Små hjälpredor i förkläde hjälpte till att förbereda maten. Gullungar!

Vet ingen han bryr sig så mycket om som sin lillasyster. Och det har han gjort sedan första stund. Han är så himla fin mot henne. Syskonkärlek alltså! (sånna där stunder väger ju upp alla de där bråkiga kaosiga stunderna 100 gånger om!)

 
 
 
 

Julmaten ändå alltså! Älskar!

 

I väntan på tomten var det lite kramkalas i soffan. Det här med att få till en bild när alla barnen är med är lättare i tanken :)

Men härliga bilder blir det ändå. Älsklingsgänget alltså! Tänk att vi ska få njuta jullov i flera flera flera dagar till. Ah njutet!

 
 

GOD JUL! <3

0 kommentarer