Loppisfynd

Godmorgon,
 
Vab-måndag här hemma. Charlie sover fortfarande men jag hoppas han vaknar utan ont i halsen idag. Han var feberfri hela dagen igår så jag håller tummarna. Juno får vara hemma med oss idag med. Och även hon sover fortfarande! Så jag njuter av tystnaden. De stora barnen åkte precis till skolan och pappan i huset skulle iväg till Sthlm i jobb. Lugnet alltså! Inget man är van vid på morgnarna.
 
Tänkte dela med mig av mina senaste loppistips, gillar ni?
Vissa loppisfynd blir man ju lite lyckligare över än andra. Jag brukar oftast kolla efter kökshanddukar på loppis. Dels för att de brukar kosta ca 5kr styck men också för att de liksom känns rejälare än nya på något sätt. De är också oftast lite större och så himla fina. Har köpt ett gäng helvita tidigare men så i veckan hittade jag dessa med små handbroderade "G" på. G som i Grankvist. Och att det dessutom fanns 6 stycken lika dana gjorde ju det ännu bättre.
 
 
 
Och grönvitt porslin ligger ju mig lite extra varmt om hjärtat så fatet var givet. Ett fint svensktillverkat uppläggingsfat för 40 ynka kronor. Det går framåt för min lilla samling. 6 mattallrikar, 2 uppläggningsfat och två små skålar i min grönvita lilla samling. Man älskar ju att ha lite att leta efter!
 
 
Förförra veckan fyndade jag en liten lampofot. Vet inte om det är någon form av marmor kanske men den är iallafall riktigt tung. Häromdagen fick den en gammal lampskärm och hamnade i sovrumsfönstret. 
 
 
 
Så gullig ju! Skulle vilja ha någon annan lampskärm men den får duga så länge. Brukar ni gå på loppis? Jag älskar!
 
Nu låter det som Charlie är uppe och tassar, bäst att gå upp och se hur han mår. Håll tummarna för att han är piggelin!