Måndagslistan

Godkväll!
 
Äntligen sjunkit ner i soffan med min kopp te efter sen middag. Våra måndagar framöver alltså, jisses. Det blir verkligen att kicka igång veckan. Aktiviteter för Hugo och Bonnie som såklart inte är på samma tider utan överlappar varandra. Så våra måndagskvällar kommer bestå av lämna och hämta och hinna fixa lite middag däremellan. Men blir nog bättre när man kommer in i de rutinerna med. 
 
Ljuvliga nya sängkläder till Juno. Så mjuka och skönt. Och fantastistkt fina att titta på. Garbo and friends alltså. Älsk!
 
JAG
Jag mår riktigt bra. Känner mig lättare på något vis. Så skönt när man känner efter och tar beslut efter sin magkänsla. Men mer om det imorgon.  
Känner också en sån himla lycka över att vårt kök äntligen liksom är helt klart. Alltså för första gången på 6,5 år. Magiskt! Lade ut en liten sneakpeak på nya hyllorna på instagram imorse men tänker mig ett bildspamsinlägg så fort jag får tid att fota!
 
Älskar att vi har öppna hyllor igen. Älskar!
 
FAMILJEN
 Peppar peppar, så är alla pigga. Man vågar ju knappt ens tänka den tanken. Vi börjar så smått komma tillbaka in i rutinerna med skola/förskola/fritids och allt runtomkring. Lämningarna på morgnarna flyter på och alla verkar vara glada och nöjda på sina platser. Känns fint i mammahjärtat att de trivs så bra på förskola och fritids.

VECKANS PLANER
Inte så mycket inbokat alls utöver det vardagliga pusslet. Skönt ändå. Ska försöka få tid att inventera vad som behöver köpas till barnens höstgarderober men det får nog bli till helgen tror jag.
 
LÄNGTAR EFTER
 
Att den där ljuvliga ljuvliga ljuvliga jackan ska komma i brevlådan. Hade span på den redan hösten 2017 när Vanja WIkström lade ut den här snajdiga bilden på sin instagram, jag menar!!! Hur fin?!
 
 
Så förstå min lycka när det dök upp en i min storlek i en köp&sälj-grupp på facebook för mindre än halva priset vad den kostade ny trots att det inte är använd. Åh vad jag hoppas den passar så jag får dansa in hösten i den!
 
 PÅ MIN ÖNSKELISTA
 
Alltså, massa grejer på önskelistan som vanligt. Men ett par mom-jeans ligger väldigt högt upp nu. Har bara provat något enstaka par som inte kändes bra men tänker att det måste finnas någon modell där ute som passar?
Har spanat på bland annat dessa tre från hm, lindex och gina. Får nog bli en runda på stan någon lunch för att prova lite!